fbpx
Nieuw in verpakking

Quooker Flex Zwart Combi+

Quooker | Flex | COMBI+ | koud- en warmwaterleiding
Actie!

Original price was: €1.845,00.Current price is: €1.349,00.


Betaal 3x €449,67 met In3 (0% rente)


Persoonlijk contact
Gratis oude apparaat retour
Altijd garantie
Klantwaardering
Betalen in termijnen
Laagste prijsgarantie

Productnummer: 147318
conditie

merken

kleur

Kranen

Flex

Reservoirs

COMBI+

Kraan aansluiting

koud- en warmwaterleiding

Bruisend Water

Nee

Quooker Flex: de 3 in 1 kraan die overal bij kan.
De Quooker Flex Zwart is voorzien van een mooie zwarte finish. Deze zwarte finish is opnieuw ontwikkelt door Quooker en uitgebreid getest voordat deze op de markt kwam. De finish is al enige tijd beschikbaar voor de Quooker Fusion en staat bekend als solide en krasbestendig. U wilt natuurlijk jaren lang kunnen blijven genieten van deze mooie zwarte look. Naast zwart is de de Quooker Combi+ Flex ook in Chroom & RVS te bestellen.

Zorgeloze veiligheid
Ook bij deze innovatie heeft Quooker weer uitgebreid nagedacht over de veiligheid. Zodra de tuit is uitgetrokken kunt u geen kokend water tappen. Verder beschikt de kraan over de standaard veiligheidsvoorzieningen van Quooker: dubbele druk-draai bedieningsknop voor de kokend water functie, vernevelde straal, lichtring die aangaat als er kokend water uit komt, en een dubbelwandige uitloop waardoor u niet uw handen aan de uitloop kunt verbranden.

Quooker Combi+ reservoir
Om direct kokend water te kunnen leveren zodra u de kraan opent, wordt er met het Combi+ reservoir constant 7 liter water op 110 graden Celsius bewaard. Dit reservoir plaatst u bijvoorbeeld onder uw kraan in een keukenkast. Normaliter kost het erg veel energie om water op 110 graden Celsius te bewaren. Echter door de door Quooker ontwikkelde en gepatenteerde hoogvacuümisolatie in combinatie met een warmtestralingsscherm is het apparaat extreem zuinig en compact. Het stand-by verbruik is dan ook maar 5 eurocent per dag, net zoals bij alle andere reservoirs van Quooker.

Net zoals bij het Combi reservoir levert dit reservoir niet alleen kokend water maar ook warm water tussen de 40 en 60 graden Celsius. Het verschil is dat u met het Combi+ reservoir onbeperkt warm water tot uw beschikking heeft. Met dit Quooker reservoir behoort niet alleen wachten op kokend maar ook op warm water tot de verleden tijd.

Wanneer de aanwezige warmwaterleiding niet kan worden afgedopt (maximaal 10 centimeter dode leiding) of wanneer er behoefte is aan een onbeperkte hoeveelheid warm water zonder wachttijd, wordt het Combi+ reservoir aanbevolen.

Standaard meegeleverd
Quooker Flex kraan Zwart
Quooker Combi+ reservoir
Handleiding
Installatie-materiaal

Winkelwagen
Quooker Flex Zwart Combi+
Original price was: €1.845,00.Current price is: €1.349,00.
Scroll naar boven