fbpx
Nieuw in verpakking

Quooker Classic Fusion Square Rvs Combi & Cube

Quooker | Classic Fusion Square | COMBI+ & CUBE | alleen koudwaterleiding
Actie!

Original price was: €3.045,00.Current price is: €2.588,25.


Betaal 3x €862,75 met In3 (0% rente)


Persoonlijk contact
Gratis oude apparaat retour
Altijd garantie
Klantwaardering
Betalen in termijnen
Laagste prijsgarantie

Productnummer: 147712
conditie

merken

kleur

Kranen

Classic Fusion Square

Reservoirs

COMBI+ & CUBE

Kraan aansluiting

alleen koudwaterleiding

Bruisend Water

Ja

Quooker Fusion Square kraan in RVS
Zie hier de vierkante Fusion van Quooker. Een volledig roestvrijstalen, 360 graden draaibare en duurzame kraan van Quooker. Door de combinatie met de Combi en de CUBE tapt u koud, warm, kokend, gekoeld gezuiverd én gekoeld bruisend water. Allemaal uit één kraan. Met recht de kraan die alles kan!

Combi reservoir
Om direct kokend water te kunnen leveren zodra u de kraan opent, wordt er met het Combi reservoir constant 7 liter water op 110 graden Celsius bewaard. Lees hier hoe energiezuinig dit gedaan wordt. In tegenstelling tot het PRO3-VAQ reservoir levert dit reservoir niet alleen kokend water maar ook warm water (instelbaar) tussen de 40 en 60 graden Celsius. Met dit Quooker reservoir is niet alleen wachten op kokend maar ook op warm water verleden tijd. Indien er geen warmwaterleiding aanwezig is, wordt het Combi reservoir aanbevolen. Dit is tevens de meest energiezuinige oplossing.

CUBE reservoir
Het CUBE reservoir zorgt voor het gezuiverde en bruisende water. Door de CO2-cilinder kunt u 60 liter bruisend water tappen. Een fles bruisend water kost u daarmee 0,25 cent. Goedkoper dan de supermarkt. Een nieuwe cilinder is hier te bestellen. Voor de beste smaak kunt u jaarlijks een nieuw Hollow Fiber filter plaatsen. Die is hier te bestellen.

De CUBE is 23,5 x 44 x 43 cm (bxdxh) groot. Het CO2-cilinder vraagt om 6,5 cm extra ruimte aan de zij- of voorkant, afhankelijk hoe u de CUBE neerzet. Houd daar rekening mee voor de ruimte in uw keukenkastje.

Veiligheid
U kunt het kokende, het koel gefilterde en het koel bruisende water tappen met de kartelknop. Kokend water bedient u door 2x in te drukken en te draaien. De lichtring brandt dan rood. Om koel bruisend water te verkrijgen drukt en draait u 1 keer. Voor het gefilterde water dient u de knop lang in te drukken en dan te draaien. Hierbij wordt de lichtring van de kraan blauw.

Het kokende water stroomt niet in een massieve straal uit de kraan, maar in de vorm van kleine druppeltjes. Dankzij dit systeem brandt u niet direct uw handen wanneer deze in aanraking komen met het hete water. U kunt de uitloop van de kraan altijd veilig aanraken, omdat deze dubbelwandig is. Nooit het risico van een gloeiendhete kraan dus!

MERK
Quooker

KRAAN
Fusion, Square

KLEUR
RVS

VORM
Vierkant

RESERVOIR
Combi, Cube

KRAANGAT
35 millimeter

STAND-BY VERBRUIK
10 Watt

RESERVOIR HOOGTE
47 centimeter

RESERVOIR DIAMETER
20 centimeter

OPWARMTIJD
20 minuten

RESERVOIR INHOUD
7 liter

VERMOGEN
2200 Watt

SPANNING
230 Volt

HOEVEELHEID 40℃ WATER
27 liter

HOEVEELHEID 60℃ WATER
15 liter

Winkelwagen
Quooker Classic Fusion Square Rvs Combi & Cube
Original price was: €3.045,00.Current price is: €2.588,25.
Scroll naar boven