fbpx
Nieuw in verpakking

Quooker Classic Fusion Square Nikkel Glans Combi & Cube

Quooker | Classic Fusion Square | COMBI+ & CUBE | alleen koudwaterleiding
Actie!

Original price was: €3.145,00.Current price is: €2.673,25.


Betaal 3x €891,08 met In3 (0% rente)


Persoonlijk contact
Gratis oude apparaat retour
Altijd garantie
Klantwaardering
Betalen in termijnen
Laagste prijsgarantie

Productnummer: 147764
conditie

merken

kleur

Kranen

Classic Fusion Square

Reservoirs

COMBI+ & CUBE

Kraan aansluiting

alleen koudwaterleiding

Bruisend Water

Ja

Quooker Classic Fusion Square met Quooker CUBE: De klassieke kraan die alles kan
Maak kennis met de Quooker Classic Fusion Square in combinatie met een CUBE en Combi vat. Deze klassieke uitvoering misstaat zeker niet in bijvoorbeeld een landelijke of klassiek vormgegeven keuken. De kraan beschikt in deze configuratie over een 5-in-1 functie. Dat wil zeggen dat u bruisend, gekoeld gefilterd en kokend water kunt tappen naast het vertrouwde warme en koude water. De kraan heeft een mooie vierkante uitloop.

Quooker Combi reservoir met een CUBE reservoir
U krijgt vanuit deze reservoirs: kokend, direct warm, gekoeld en bruisend water. Het warme water niet uit uw CV ketel. Een Combi vat kiest u dan ook als u geen warm water leiding heeft lopen naar uw tappunt. Het afdoppen van een warm water leiding is in Nederland niet toegestaan. Kies bij een warm water leiding voor een Combi Plus of PRO3-VAQ oplossing.

De Fusion Classic werkt volgens de laatste standaarden van Quooker en is geschikt voor het gebruik in combinatie met een CUBE. Dankzij de led indicator weet u precies aan de hand van blauwe en rode verlichting welke boiler er aan het werk is gezet.

Zorgeloze veiligheid
Quooker heeft uitgebreid nagedacht over de veiligheid. Dubbele druk-draai bedieningsknop voor de kokend water functie, vernevelde straal, lichtring die aangaat als er kokend water uit komt, en een dubbelwandige uitloop waardoor u niet uw handen aan de uitloop kunt verbranden.

Winkelwagen
Quooker Classic Fusion Square Nikkel Glans Combi & Cube
Original price was: €3.145,00.Current price is: €2.673,25.
Scroll naar boven