fbpx

Miele TMV843WP Droger

Nieuw in de verpakking | Miele | Warmtepompdroger
Actie!

Original price was: €2.249,00.Current price is: €2.149,00.


Betaal 3x €716,33 met In3 (0% rente)


Persoonlijk contact
Gratis oude apparaat retour
Altijd garantie
Klantwaardering
Betalen in termijnen
Laagste prijsgarantie

Productnummer: 102715
conditie

merken

Model

Type droger

energieklasse

hoogte-in-cm

breedte-in-cm

diepte-in-cm

Vulgewicht drogen in kg

kleur

Decibel drogen

Wanneer u veel wasgoed wilt drogen, het u baat bij de Miele TMV843 WP. Deze energiezuinige warmtepompdroger is met een vulinhoud van 9 kilogram en is daarmee geschikt voor een gezin van 6 personen of meer. Houdt u van de geur van fris gewassen wasgoed? Met FragranceDos gebruikt u speciale geurflacons waarbij u de geurintensiteit naar eigen voorkeur bepaald. De stoomfunctie voorkomt kreukelvoring, zodat u minder hoeft te strijken. Bij de wasdroger krijgt u een module waarmee je eenvoudig verbinding maakt met uw smartphone. De wasdroger is met een gratis te downloaden app op afstand te bedienen. Zo hebt u droog beddengoed als u van een heerlijk etentje thuiskomt. Wilt u de wasdroger op een wasmachine plaatsen, dan is het handig dat het display plat is en niet schuin afloopt. Hierdoor blijft de tekst op het display goed leesbaar.

Warmtepompdroger met SteamFinish
T1 White Edition serie
WiFiConn@ct functie
Energielabel A+++
9 kg Vulgewicht
FragranceDos & SteamFinish
Softcare trommel
PERFECTDRY SYSTEEM:
Het gepatenteerde PerfectDry systeem in deze Miele TMV843 WP meet voortdurend de hoeveelheid restvocht in uw was. Dit garandeert een zeer nauwkeurige droging, ook als de waterkwaliteit wisselt. De samenstelling van het water is van invloed op de elektrische geleidbaarheid ervan. En de geleidbaarheid is van groot belang voor vochtgestuurd drogen. Het PerfectDry systeem herkent de geleidbaarheid van het water en past het droogproces daarop aan. Op deze manier voorkomt het systeem dat uw was te droog wordt of juist te vochtig uit de automaat komt. De gewenste droogtegraad wordt exact bereikt.

TROMMELVERLICHTING & PLUIZENFILTER
Deze Miele TMV843WP wasdroger is uitgerust met trommel verlichting. Dankzij de verlichting wordt de Miele SoftCare trommel zo perfect verlicht, dat u geen stuk wasgoed meer over het hoofd ziet wanneer u het textiel uit de trommel haalt. De twee filters in de deur van deze TMV843WP zorgen voor een feilloze werking en een lange levensduur van de automaat. De filters zijn gemakkelijk toegankelijk en eenvoudig schoon te maken. In vergelijking met andere drogers hoeft het filter van deze Miele minder vaak schoongemaakt te worden. Middels een controle lampje op het toestel wordt u op de hoogte gehouden wanneer het filter of afvoer dient te worden gereinigd.

ECO FEEDBACK: WEET WAT JE BESPAARD
Miele T1 Eco FeedBackDe functie EcoFeedback op de TMV843WP warmtepompdroger helpt u bij het besparen van energie. Voorafgaand aan het gekozen droogprogramma verschijnt een prognose van het energieverbruik. Tijdens en na het droogprogramma wordt het daadwerkelijke verbruik getoond, dit kan afhankelijk van de belading variëren. Zo kunt u gericht kiezen voor een energiezuinig droogprogramma. Tevens wordt aangegeven wanneer het filter gereinigd gereinigd dient te worden. Een schone pluizenfilter bespaart namelijk energie!

MIELE WARMTEPOMP TECHNOLOGIE
Het weer kunnen we niet beïnvloeden, maar de omstandigheden voor het optimaal en behoedzaam drogen van het wasgoed wel. Want die zijn in een Miele warmtepomp droogautomaat altijd ideaal en het is ook voordeliger als u het wasgoed althans in het stookseizoen in een woonvertrek droogt. De gepatenteerde Miele SoftCare trommel en het PerfectDry systeem van Miele zorgen voor een bijzonder behoedzame behandeling. Het wasgoed wordt heerlijk zacht.

A++ WARMTEPOMPDROGER: UITZONDERLIJK ZUINIG
De warmte van de Miele TMV843WP warmtepompdroger wordt geproduceerd door een warmtepomp die de drooglucht op de gewenste temperatuur brengt. Daardoor gaat de droogautomaat zo zuinig met uw energie om, dat hij niet alleen is ingedeeld in de hoogst bereikbare energie-efficiëntieklasse A, maar deze zelfs aanmerkelijk overtreft. Hij is tot wel 50% zuiniger dan nodig is voor deze klasse.

FRAGRANCEDOS – VOOR EEN LANGDURIG FRISSE WAS
Met deze nieuwe T1 droogautomaat van Miele kunt u nu de luxe ervaren van frisse, langdurige geuren die tijdens het drogen automatisch aan uw wasgoed worden toegevoegd. Uw wasgoed wordt niet alleen lekker droog en zacht, maar gaat – dankzij de Miele geurflacons – ook heel lekker ruiken. Met de speciale geurflacons van Miele wordt uw wasgoed voorzien van uw favoriete geur. De geuren worden geproduceerd door een familiebedrijf in Zuid-Frankrijk, dat al sinds 1871 geuren produceert. U heeft de keuze uit drie verschillende met zorg geselecteerde geuren.

MIELE STEAMFINISH: HET ALTERNATIEF VOOR STRIJKEN
Bij Miele weten ze dat strijken niet een van uw favoriete bezigheden is. Deze droogautomaat is daarom voorzien van SteamFinish met het speciale programma Gladstrijken. Zo bent u voortaan minder tijd kwijt aan strijken. Aan het einde van het droogproces wordt een waternevel aan de SoftCaretrommel toegevoegd, die door de warme drooglucht opwarmt. De ontstane stoom dringt tot diep in de textielvezels door en maakt het wasgoed zichtbaar gladder. Daardoor is het wasgoed gemakkelijker en sneller te strijken of wordt strijken zelfs helemaal overbodig.

RUIME TROMMEL MET VERLICHTING
Deze Miele TMV843WP wasdroger is van voorzien van onderhoudsvrije LED trommelverlichting. De verlichting zorgt ervoor dat u geen wasgoed over het hoofd ziet bij het uitruimen van de trommel. Niet alleen mooi, maar ook erg praktisch! De laatste generatie Miele-droogautomaten heeft een uitgesproken karakter: het moderne deurdesign is een lust voor het oog. Dankzij de nieuwe vuldeur met kijkglas past deze Miele-droger perfect bij de Miele-wasautomaten uit de White Edition Serie. Bovendien is uw wasgoed door het kijkglas altijd goed in zicht. Zodra het droogprogramma is beëindigd, laat deze droogautomaat dit aan uw weten via een zoemer. Dit voorkomt dat uw wasgoed onnodig lang in de trommel ligt.

GEPATENTEERD SOFTCARE-SYSTEM
Deze Miele droogautomaat is voorzien van de gepatenteerde SoftCare trommel. De honingraatstructuur van de trommel is naar buiten toe gewelfd. Daardoor ontstaat in de uithollingen van de honingraten een luchtkussen dat het wasgoed zachtjes opvangt. Deze manier van drogen levert voor u een optimale bescherming van het wasgoed op. Daarnaast ontstaan er minder kreukels in het wasgoed, zodat deze gemakkelijker te strijken is.

SOFTCARE TROMMEL MET MEENEEMEFFECT
In vergelijking met een traditionele trommel wordt het wasgoed door de naar buiten toe gewelfde honingraatstructuur verder naar boven toe meegenomen. Dit heeft een langere zwevende fase door de warme luchtstroom tot gevolg en een verbeterde uitwisseling van lucht en vocht. Het wasgoed wordt gelijkmatiger gedroogd en de mechanische belasting is geringer. Ook zorgt dit voor een efficientere droging van uw wasgoed.

MIELE TWIN-POWER SYSTEEM
Bij de Miele TMV843WP warmtepompdroger met EcoComfort worden de ventilator en de SoftCare trommel onafhankelijk van elkaar door twee afzonderlijke motoren aangestuurd. Het voordeel: de luchtstroom is constant, terwijl de bewegingen in de trommel tijdens het droogproces zijn afgestemd op de textielsoort. Dat beschermt het wasgoed en voorkomt kluwenvorming. Het wasgoed is gelijkmatig droog en kreukvrij. Zo kunt u langer plezier hebben van uw favoriete kleding.

STILLE EN TOEGANKELIJKE WASDROGER.
De doordachte geluidsisolatie maakt de Miele TMV843WP warmtepomp droogautomaat bijzonder stil. Het vullen en leeghalen van deze droger wordt steeds ergonomischer. De deur van het apparaat kan ver open, de vulopening is 30 cm groot en iets schuin geplaatst, waardoor u nog beter in de trommel kunt kijken en uw rug wordt gespaard.

Besparen, het hele leven van een droger lang − EcoDry-technologie
Heerlijk ruikend wasgoed zoals u dat wenst − FragranceDos
Snelle strijkresultaten met stoom − SteamFinish
Slimme wasbehandeling met eenvoudige netwerkverbinding − WiFiConn@ct
Intuïtieve bediening met Touch display

Algemeen
Energieklasse: A+++
Warmtepompdroger
Serie: White Edition
Vulcapaciteit: 9 kg katoen
PerfectDry Systeem
FragranceDos
SteamFinish
Touchtronic
Eco-FeedBack functie
Touchbediening
Miele Softcare systeem
Rechtgeplaatst bedieningspaneel
Bediening
Droogprogramma’s, onder andere:
Automatic Plus
Katoen
Fijne was
Kreukherstellend
Fijne was
Finish zijde
Overhemden
Gladstrijken
Outdoor
Impregneren
Sportkleding
Finish zijde
Finish wol
Express
Jeans
Droogprogramma Warme lucht
Droogprogramma Koude lucht
Veilig strijken
Korfprogramma
Droogopties:
Kreukbeveiliging
Extra behoedzaam
Opfrissen
Beladingsherkenning
Zoemer
Bedieningsconfort:
Voorprogrammering tot 24 uur
Resttijdweergave
Aanduiding programmaverloop
LED Trommelverlichting
Condensreservoir
Geïntegreerde condenswaterafvoer
Veiligheid:
PIN-code vergrendeling
Weergave ‘Legen condensreservoir
Weergave ‘Pluizenfilter reinigen
optische interface
Overig
Trommelverlichting
Duurzame emaillering
Signaal bij einde programma
Geschikt voor was/droogzuil
Gemakkelijk uitneembaar pluizenfilter
Akoestisch pakket
Deur: Chrome
Extra grote vulopening
Condenswater kan direct worden afgepompt via afvoer
Toebehoren: Condenswaterafvoer
Energieverbruik
Energieverbruik: 193 kWh per jaar
Aansluitwaarde: 1.1 kW
Merkspecifieke eigenschappen
Miele droogdesign T1 White Edition
Miele droogtechnieken PerfectDry | FragranceDos | SteamFinish | SoftCare-trommel
Miele connectiviteit Miele@home | SmartGrid
Fysieke eigenschappen
EAN nummer 4002515877616
Gewicht 62.00kg
Afmeting (HxBxD) 85.00cm x 59.60cm x 64.30cm

Winkelwagen
Miele TMV843WP Droger
Original price was: €2.249,00.Current price is: €2.149,00.
Scroll naar boven