fbpx
Nieuw in verpakking

LG GSJ461ANTRA Amerikaanse koelkast

LG | Antraciet | Water en ijs dispenser | Uitneembaar waterreservoir (geen kraan | 91.20 cm breed
Actie!

Oorspronkelijke prijs was: €1.899,00.Huidige prijs is: €1.599,00.


Betaal 3x €533,00 met In3 (0% rente)


Persoonlijk contact
Gratis oude apparaat retour
Altijd garantie
Klantwaardering
Betalen in termijnen
Laagste prijsgarantie

Productnummer: 100629
conditie

merken

type-koelkast

water-of-ijs-dispenser

mini-bar-of-door-in-door

water-dispenser-toevoer

plaatsing

energieklasse

inhoud-koel

inhoud-vries

positie-vriesvak

vriessysteem

hoogte-in-cm

breedte-in-cm

diepte-in-cm

decibel-geluid

kleur

Dit product elders voor een scherpere prijs? Neem dan telefonisch of via de LiveChat contact op met onze adviseurs.

DEZE LG GSJ461DIDV HEEFT EEN INTERNE WATERBAK EN HOEFT NIET OP DE WATERLEIDING

DEZE KOELKAST HEEFT EXTRA GROTE INHOUD

 

 

Allernieuwste model LG

Hoogte: 179 cm

Energieklasse: A+

Inhoud koelruimte: 405 liter

Inhoud vriesruimte: 196 liter

Geluidsniveau: 39 dB

No Frost: Ja 2 jaar (10 jaar op Linear Compressor)

Ijs en water dispenser

Door in door

Deze LG GSJ461DIDV Door-in-door koelkast met energieklasse A+, NoFrost en dispenser kenmerkt zich door efficiëntie, duurzaamheid en gebruiksgemak. En met de Door-in-Door heb je nu een speciale ruimte waarin je jouw favoriete producten kan opbergen en zo bij de hand hebt. Ook hoef je hierdoor de deuren niet volledig meer te openen en gaat er minder gekoelde lucht (en dus energie) verloren. Het strakke design in combinatie met de unieke Dark Graphite (antracietgrijs) finish staat zeer mooi in jouw keuken Deze fraaie koelkast is ontworpen om met een tal van slimme innovaties zijn werk te doen.

De koelkast wordt aangedreven door de Linear Compressor, waardoor deze koelkast stiller, zuiniger en vooral duurzamer is dan koelkasten met een conventionele aandrijving. Je krijgt hier maar liefst 10 jaar garantie op. Met de ingebouwde dispenser (Non-Plumbing) beschik je met een druk op de knop over gekoeld water, ijs of crushed ice. Zo kun je op elk moment van de dag genieten van heerlijke koele drankjes en komt het niet meer voor dat je vergeet om ijsblokjes te maken voor in jouw favoriete cocktail, shake of smoothie.

Om de opgeslagen producten zo vers mogelijk te houden beschikt deze koelkast over een Fresh Zone met Moist Balance Crisper en over het Multi-airflow systeem. Dankzij het Total-No-Frost systeem hoef je deze koelkast niet meer te ontdooien en bespaar je nog meer op tijd en energie. Tevens beschikt deze koelkast, voor jouw gemak, over een deuralarm en kinderslot.

Door-in-Door

Om gemakkelijk bij al jouw favoriete artikelen te kunnen komen beschikt deze koelkast over een ingebouwde deur in de deur met een speciaal koelvak. Voor extra gebruiksgemak, om snel en veel gebruikte producten uit de koelkast te nemen, zonder de grote deuren van een Amerikaanse koelkast te openen. Je plaatst die producten achter de deur in deur, de overige producten plaats je gewoon achter de grote deur. Zo blijft de koelkast, langer en beter koel, zodat de overige etenswaren beter op de optimale temperatuur en langer vers blijven. Hoe minder temperatuur schommelingen in de koelkast, hoe langer producten vers blijven. Gebruiksvriendelijk en energiebesparend!

Stil, zuinig en duurzaam: Linear Inverter Compressor

De Linear Compressor heeft, met slechts één frictiepunt, minder wrijvingsweerstand dan de conventionele compressor. Dit zorgt ervoor dat Linear Compressor veel stiller en duurzamer is. Ook kan de Linear Compressor, in tegenstelling tot de conventionele compressor, zijn snelheid aanpassen afhankelijk van hoe hard er gekoeld moet worden. Dit bespaart een hoop energie!

Moist Balance Crisper lade

Groentes en fruit worden optimaal vers gehouden wanneer deze producten hun vocht vast kunnen houden. De Moist Balance Crisper optimaliseert het niveau van de vochtigheid in de lade waardoor deze artikelen langer vers, knapperig en gezond blijven, doordat alle essentiële voedingsstoffen worden behouden.

Multi-Air Flow

Het Multi-Air Flow systeem zorgt voor een gelijkmatige verdeling van de gekoelde lucht. Hierdoor wordt een stabiele opslagtemperatuur gegarandeerd, wat leidt tot een langere versheid van de opgeslagen artikelen.

LG GSJ461ANTRA Amerikaanse koelkast
Oorspronkelijke prijs was: €1.899,00.Huidige prijs is: €1.599,00.
Scroll naar boven